Contouren gezicht en volumeverlies

Ingevallen of hangende wangen en/of slappe gezichtscontouren

Wangen kunnen, net als de jukbeenderen, volumeverlies vertonen. Het kan zijn dat uw wangen ingevallen ogen of dat ze gaan hangen, we noemen dit hamsterwangen. Dit alles kan ontstaan na het doormaken van een zware, stressvolle periode en na het verliezen van gewicht. Het kan ook komen doordat u ouder wordt. Tot slot kan het ook zo zijn dat u van nature ingevallen wangen heeft.

 

Behandeling gezichtscontouren en -volume

Als u uw wangen laat opvullen met hyaluronzuur, verbetert u de contouren van uw gezicht. Opvulling met fillers van hyaluronzuur geeft weer een strakke kaaklijn. Vaak gaat het erom bepaalde lijnen in het gezicht terug te brengen of te camoufleren, en hoeft niet het volledige volumeverlies hersteld te worden. Soms wordt de behandeling gecombineerd met opvulling van uw jukbeenderen. UItgangspunt is en blijft altijd dat het karakter van uw gezicht behouden blijft na de behandeling. Zien uw wangen en gezicht er weer gezond uit? Dan oogt u meteen frisser en jeugdiger.

Een tweede behandeloptie zijn de skinboosters. Deze micro-injecties met hyaluronzuur zorgen voor een stralende huid door de huid van binnenuit gladder te maken en langdurig te hydrateren. Het verbetert het huidoppervlak. Uw huid wordt steviger, elastischer en gladder.