Décolleté

Slapper wordende huid en rimpels op de boezem

Het woord decolleté komt uit het Frans en betekent letterlijk ‘diepe halsuitsnijding’. Naarmate u ouder wordt, wordt niet alleen uw gezicht maar ook het decolleté slapper. Ondanks goed slapen, scrubben, smeren met zonnebrand en vochtinbrengende crèmes en gezond eten, kan het zijn dat uw huid gaat hangen en er matter uit gaat zien. Dit geeft u een verouderde uitstraling.

 

Behandeling decolleté
Stoort u zich aan de rimpels, lijnen en slappe huid op uw boezem? Kies dan voor een behandeling bij de Mackenzie Kliniek. 
Een behandeling met botuline toxine (botox) is bijvoorbeeld uitermate geschikt om de huid van uw decolleté te laten ontspannen. Deze behandeling met injectables is snel en effectief. De rimpels en lijnen in uw decolleté verzachten en verminderen direct, zodat de huid er jaren jonger uitziet.

Een andere goede optie is de fractionele CO2 laser, een innovatieve en effectieve methode waarbij de huid wordt geactiveerd om zichzelf te verstevigen en rimpels worden verzacht. Deze behandeling geeft geen littekens.

Skinboosters zijn ook een goed idee voor de behandeling van uw decollete. Een serie injecties met langwerkend hyaluronzuur hydrateert uw huid en zorgt ervoor dat deze er strakker, gladder en elastischer uitziet.