De kliniek

Cosmetische behandelingen? De dermatoloog.

Stoort u zich aan die rimpels, ontsierende haartjes of spataderen? Heeft u last van rode adertjes, hangende oogleden of huidoneffenheden? Een dermatoloog is precies de persoon aan wie u uw huid kunt toevertrouwen. Deze specialist weet immers als geen ander alles over de huid en is thuis in de processen van huidveroudering. De dermatoloog geeft antwoord op uw vragen, advies én natuurlijk de behandeling die bij uw huid past.

 

Professionele zorg voor uw huid

De Mackenzie Kliniek richt zich vooral op cosmetische huidbehandelingen die niet vergoed worden door uw zorgverzekeraar. U weet zelf waarschijnlijk goed wat u wilt, maar niet precies wat er nodig is om dit gewenste resultaat te behalen. Esthetisch dermatoloog dokter Mackenzie kijkt samen met u naar de mogelijkheden. Er worden alleen wetenschappelijk aantoonbaar effectieve en verantwoorde behandelmethoden gebruikt, waarbij kwaliteit en veiligheid voorop staan. En uw huid, wensen en sterke punten centraal.

 

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid

U verwacht van een esthetisch dermatoloog dat deze kundig is, veilig werkt en u serieus neemt. Dokter Mackenzie gaat nog een stap verder, door rustig de tijd voor u te nemen. In overleg met u stelt ze een persoonlijk behandelplan op. Mede door de kleinschaligheid van de kliniek voelt u zich snel op uw gemak. Bij iedere afspraak en in elke fase van uw esthetische behandeling ziet u dokter Mackenzie. Zij begeleidt u tijdens het hele traject en voert alle behandelingen zelf uit. Van vooronderzoek tot nacontrole. En dat is wel zo’n prettig idee.