Halslift

De slapper wordende huid op uw hals liften

Naarmate u ouder wordt, neemt de elasticiteit van uw huid af. De huid wordt droger en de diepe huidlagen bevatten steeds minder vetten. Blootstelling aan zonlicht en een ongezonde levensstijl versnellen dit proces van huidveroudering. Of u nu goed smeert, hydrateert en beschermt of niet, vroeg of laat komt het moment waarop ook de huid in uw nek en hals losser wordt en gaat hangen. Uw hals wordt rimpelig en dit geeft u een verouderde uitstraling. Voor veel mensen geldt dat de slappe huid in de hals ze belemmert bepaalde kleding te dragen. 

 

Behandeling halsgebied

Met de fractionele CO2 laser, een innovatieve en effectieve methode waarbij niet gesneden wordt, wordt de huid geactiveerd om zichzelf te verstevigen en worden rimpels verzacht. Een chirurgische behandeling is dus niet langer noodzakelijk. Ook zonder snijden en littekens kan uw hals gelift worden, met bovendien een korte hersteltijd.

Ook behandelingen met skinboosters kunnen de slappe huid van uw hals verstevigen. Elke behandeling bestaat uit een serie hydraterende micro-injecties in de huid met langwerkend hyaluronzuur. Hyaluronzuur komt van nature voor in het menselijk lichaam en zorgt er dankzij haar grote waterbindend vermogen voor dat de huid gehydrateerd blijft en niet uitdroogt. Uw huid wordt steviger, elastischer en gladder.