Huidverbetering

De juiste behandeling laat oneffenheden verdwijnen en uw huid weer stralen

Heeft u last van vlekjes, rimpels, wratjes, puistjes of andere oneffenheden? Een doffe huid die wel een oppepper kan gebruiken? Bij de Mackenzie Kliniek worden verschillende soorten behandelingen uitgevoerd die ervoor zorgen dat uw huid weer glad wordt en u er jonger en stralend uit gaat zien.

 

Behandeling huidverbetering

Een chemische peeling vermindert of verwijdert oneffenheden zoals vlekjes en fijne rimpels. Dokter Mackenzie werkt met een TCA-peeling, een peeling op basis van trichloorazijnzuur. Er worden diverse vloeibare stoffen op uw huid aangebracht. Deze stoffen zorgen ervoor dat de bovenste laagjes van de huid loslaten. Uw beschadigde huid wordt vervangen door nieuwe, jonge huid.

Een tweede behandeling die veel wordt ingezet voor huidverbetering op het gezicht, de hals, het decolleté en de handen, is een behandeling met skinboosters. Micro-injecties met hyaluronzuur zorgen voor een stralende huid, door de huid van binnenuit op subtiele wijze gladder te maken. Skinboosters zorgen voor een langdurige hydratatie van huid en verbeteren het huidoppervlak. 

Voor het weghalen van pigmentvlekken werkt dokter Mackenzie met de Multidiodelaser SLP en de Erbium Yag laser. De Erbium Yag laser wordt ook gebruikt voor het verwijderen en minder zichtbaar maken van huidoneffenheden, zoals bijvoorbeeld ouderdomswratten. Tot slot wordt voor het verwijderen van ouderdoms- en pigmentvlekken ook PlexR Soft Surgery ingezet.