PLEXR® Soft Surgery

Hét alternatief voor chirurgie
Hangende oogleden, een slappe huid, rimpels of pigmentvlekken. U wilt er vanaf maar ziet op tegen een chirurgische behandeling. Er is sinds kort een alternatief waar geen bloed aan te pas komt. Het heet PlexR.

Met PlexR Soft Surgery, een methode waarbij plasma wordt gebruikt, worden overtollige huid verwijderd en diverse huidverouderingsproblemen op een veilige en effectieve manier aangepakt. Zo is de methode geschikt voor het verzachten van rimpels, verstevigen van de huid en het weghalen van huidoneffenheden. Met PlexR voert dokter Mackenzie ooglidcorrecties uit zonder te snijden. U heeft geen hechtingen, littekens of lange hersteltijd. Wél een direct resultaat.

PlexR is een effectief alternatief voor diverse chirurgische ingrepen, zoals:

  • ooglidlifting of ooglidcorrectie;
  • verwijdering van overtollige huid;
  • lifting van hals, wenkbrauwen en mondhoeken.

 

Hoe gaat PlexR in zijn werk?

Een PlexR behandeling bestaat uit een serie subtiele huidaanrakingen met plasma, welke onder plaatselijke verdoving plaatsvinden. Zonder dat het plasma de huid direct aanraakt, reageert uw huid hierop met een samentrekking. Deze samentrekking heeft een liftend effect. Met PlexR kan met veel precisie worden gewerkt op bepaalde probleemzones. Zo wordt er gericht gelift en kunnen bijvoorbeeld uw oogleden, hals en kaaklijn opnieuw in model gebracht worden. Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, is afhankelijk van diverse factoren. Hoeveel huidoverschot heeft u? Wat is uw huidtype en wat zijn precies uw wensen? Soms bereikt u met één behandeling al genoeg resultaat, soms heeft u meerdere behandelingen nodig.

 

Na de behandeling

De huid kan meteen na de behandeling een lichte zwelling en roodheid vertonen. Ook vormen zich kleine korstjes op uw huid, die na zo'n 4 tot 8 dagen verdwijnen. Het is belangrijk deze korstjes niet actief te verwijderen of weg te krabben, maar spontaan te laten afvallen. Onder de korstjes ontstaat de nieuwe, jonge huid. 

Het is aan te raden tot 6 weken na de behandeling uit de zon te blijven, omdat de huid nog kwetsbaar is. Ditzelfde geldt voor het gebruik van zonnebank. Als UV-expositie niet te vermijden is, wordt een hoge zonnebrandfactor geadviseerd (SPF 50).