skinbooster

Voor een stralende, gehydrateerde huid
Is uw huid droog, ruw en minder elastisch? Een skinbooster zorgt van binnenuit voor een stralende, gehydrateerde en gladde huid.

In de loop der jaren verandert de kwaliteit van uw huid. Collageen en elastische vezels nemen af en uw huid maakt minder hyaluronzuur aan. Dit resulteert in minder elasticiteit en een ongelijkmatige en droge huid. Een skinbooster zorgt voor een stralende huid door de huid van binnenuit op subtiele wijze gladder te maken. Het zorgt voor een langdurige hydratatie van huid en verbetert het huidoppervlak. Bij de Mackenzie Kliniek wordt de skinbooster vaak gebruikt om de kwaliteit van de huid op de handen, het gezicht en het decolleté te verbeteren. Verouderde huid op deze plaatsen laat u immers al snel ouder lijken dan u daadwerkelijk bent.

 

Hydraterende micro-injecties

Elke behandeling bestaat uit een serie hydraterende micro-injecties in de huid met langwerkend hyaluronzuur, ook wel gestabiliseerd hyaluronzuur genoemd. De complete behandeling bestaat meestal uit drie behandelingen met een interval van 2 tot 4 weken. Hyaluronzuur komt van nature voor in het menselijk lichaam en zorgt er dankzij haar grote waterbindend vermogen voor dat de huid gehydrateerd blijft en niet uitdroogt. Uw huid wordt steviger, elastischer en gladder.

Afhankelijk van uw situatie wordt aangeraden elke 6 maanden een onderhoudsbehandeling te laten uitvoeren. Dit om een optimaal resultaat te behalen en te behouden.