Soft Silhouette (draadlift)

Voor een subtiele lifting van gezicht of hals
Met de jaren verliest uw huid haar stevigheid. De collageenproductie neemt af en uw huid is gevoeliger voor rimpels. De Soft Silhouette draadlift is een revolutionaire techniek die uw huid steviger en strakker maakt.

Soft Silhouette is een methode om het gezicht of de hals te liften op een niet-chirurgische manier. De draadlift wordt ook gebruikt in combinatie met fillers voor een optimaal effect. Soft Silhouette wordt ingezet voor verbetering van de kaaklijn, herstel van de gezichtscontouren en verstrakking van de huid van het gezicht en de hals. De welbekende hamsterwangen en rimpels tussen neus en lippen worden verleden tijd. Een van de voordelen van deze behandeling is dat de resultaten langdurig zijn en dat er nieuw collageen wordt gevormd op de plaats van de gebruikte draden. Uw huid ziet er zichtbaar jonger en frisser uit. 

 

Hoe werkt Soft Silhouette?

Soft Silhouette is een draadlift met bidirectionele absorbeerbare kegeltjes van polymelkzuur, die onder de huid worden geplaatst. Hierdoor wordt uw huid op een subtiele manier gelift. De draden worden onder plaatselijke verdoving in het onderhuidse vetweefsel geplaatst en zijn niet te zien. Direct na de behandeling wordt de draad voorzichtig aangetrokken waardoor meteen een liftend effect optreedt. Dit liftend effect wordt in de weken na de behandeling versterkt doordat er rondom de draden nieuw collageen wordt gevormd. Het gelifte weefsel zet zich vast op zijn nieuwe positie. Dit heeft een regenererende werking en zorgt voor een direct en bovendien steeds mooier en langdurig resultaat. De draden lossen geleidelijk in een periode van 18 maanden tot 2 jaar helemaal op. De hersteltijd na de behandeling is minimaal en het resultaat is langhoudend (tot 30 maanden na behandeling).

 

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen van boven de 30 jaar oud, die op een effectieve manier de tekenen van ouder worden willen bestrijden en liever geen operatieve ingreep ondergaan. Het is ook voor mannen en vrouwen waarbij een behandeling met fillers niet het gewenste resultaat geeft. Soft Silhouette kan bij ieder huidtype gebruikt worden en een allergietest is niet nodig. De Soft Silhouette draadjeslift kan prima gecombineerd worden met een behandeling met injectables.