Wenkbrauwlift

Losse huid en hangende wenkbrauwen kunnen leiden tot zware, overhangende oogleden

Drukkende wenkbrauwen is iets waar veel mensen mee te maken krijgen. Als gevolg van het natuurlijk verouderingsproces worden uw wenkbrauwen zwaarder en gaan ze op de oogleden drukken. Dit geeft u niet alleen een vermoeide uitstraling, maar soms ook een beperkt gezichtsveld. Gelukkig is er wat aan hangende wenkbrauwen te doen. Afhankelijk van de oorzaak, is er een geschikte behandeling. Zodat u weer een open en stralende blik krijgt.

 

Behandeling hangende wenkbrauwen 

Een wenkbrauwlift met injectables zorgt ervoor dat u er weer fris en stralend uitziet. Voor een minimale lift is een behandeling met botuline toxine (botox) of een filler met hyaluronzuur geschikt. Botox ontspant de spieren die de wenkbrauw omlaag trekken, met als resultaat dat het oog meer open gaat staan en u een frissere uitstraling krijgt. Het effect is al na een paar dagen te zien. Een filler met hyaluronzuur herstelt en creëert volume waar de huid is verslapt. Als de kleine hoeveelheid vloeistof onder de wenkbrauw wordt ingebracht, stuwt dit de wenkbrauw omhoog, waardoor deze onmiddellijk wordt gelift.

Hangt de wenkbrauw te veel over, dan is een wenkbrauwlift door middel van een niet-chirurgische ooglidcorrectie wellicht een betere oplossing. De fractionele CO2-laser wordt ingezet voor verstrakking van de huid en het vervagen van rimpels.